Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfĂŚrd pĂĽ vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmÌrksom pü de valg, du kan trÌffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgÌngelig pü vores hjemmeside og pü ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Nür du benytter dette website indsamler og behandler vi en rÌkke südanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Køber et produkt pĂĽ vores webshop
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver pü vores website, eller som du pü anden vis giver dit samtykke til, at vi mü indsamle. Vi indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
  • … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.
  • … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
  • … til at behandle jobansøgninger
  • … til at hĂĽndtere fakturaer, ordrebekrĂŚftelser, licensoplysninger m.m.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine beskĂŚftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmĂĽl
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netvĂŚrk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer pü vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfÌrd. Cookies er smü tekstfiler, der indeholder en rÌkke tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog vÌre i stand til at Ìndre dine browserindstillinger for at fü din browser til at nÌgte tredjeparts cookies eller angive, hvornür en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside sĂĽ anvender vi en rĂŚkke tredjepartssoftware til at indsamle data pĂĽ denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes pĂĽ vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adfÌrd pü vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjÌlp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfÌrd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • ePay:
    Vi anvender betalingsgatewayen ePay som betalingsgateway pü denne hjemmeside. Epay er en dansk betalingsgateway med fokus pü høj sikkerhed og ePay overvüger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjÌlper med at holde styr pü deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til ePay ifm. at du ligger en ordre pü vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker pĂĽ, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor lĂŚnge opbevares persondata pĂĽ hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret sü lÌnge, som det er nødvendigt. Det betyder, at nür din personlige data ikke lÌngere vil vÌre relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet pü en sikker müde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formül, men i dette tilfÌlde vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du fĂĽ adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at fü oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke lÌngere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  1. Adgang og berigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode os, om at fü en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forÌldede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke lÌngere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at fü din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke lÌngere er nødvendigt for os at beholde din data.

  1. Ret til at fravÌlge markedsføringskommunikation

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddeler der ligger i forlængelse heraf

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles pü denne hjemmeside.

Ansvarlig
Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma: HOLMER VÆRKTØJ A/S
Adresse: Baldersbuen 27B
Postnr.: 2640 Hedehusene
Telefon: 46597007
Email: salg@holmer.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, pü adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.